+31 88 130 3600 contact@adviesopmaat.nl
R

Vergelijk gratis offertes

R

Betrouwbare vakmannen

R

Onafhankelijk advies

R

Meer dan 10 jaar ervaring

Hypotheek

informatie, advies en offertes

Hypotheek

Bij Advies op Maat bieden we onafhankelijk hypotheekadvies om onze klanten te helpen bij het vinden van de juiste hypotheek voor hun persoonlijke situatie. Wij werken samen met diverse geldverstrekkers en bieden daardoor een breed scala aan hypotheekmogelijkheden.

Deskundige adviseurs

Onze deskundige hypotheekadviseurs nemen de tijd om uw financiële situatie te begrijpen en uw wensen en doelen te bespreken. Vervolgens zullen ze u helpen bij het vergelijken van verschillende hypotheken en u adviseren over welke hypotheek het beste bij u past. We houden rekening met factoren zoals rentetarieven, looptijd, maandelijkse betalingen en boetevrij aflossen.

Deskundig advies

Onze adviseurs kunnen u ook adviseren over de verschillende soorten hypotheken die beschikbaar zijn, zoals een lineaire hypotheek, annuïteitenhypotheek of aflossingsvrije hypotheek. We zullen uitleggen wat de voor- en nadelen zijn van elke optie en u helpen bij het maken van een weloverwogen beslissing.
Onze diensten omvatten ook het indienen van een hypotheekaanvraag en het begeleiden van het proces tot aan de voltooiing. We zorgen ervoor dat alles correct wordt ingevuld en dat u tijdig wordt geïnformeerd over de voortgang van uw aanvraag.

Neem contact op

Of u nu voor het eerst een huis koopt, uw hypotheek wilt oversluiten of uw huidige hypotheek wilt aanpassen, wij zijn er om u te helpen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze hypotheekadviesdiensten en hoe we u kunnen helpen uw financiële doelen te bereiken.

Stel uw vraag aan onze specialisten