+31 88 130 3600 contact@adviesopmaat.nl
R

Vergelijk gratis offertes

R

Betrouwbare vakmannen

R

Onafhankelijk advies

R

Meer dan 10 jaar ervaring

Dakkapellen

informatie, advies en offertes

Dakkapellen

Een dakkapel is een uitbreiding van het dak die meestal wordt geïnstalleerd om extra ruimte en licht te creëren in een zolder- of bovenverdieping. Een dakkapel kan worden geïnstalleerd op een schuin dak, waardoor er extra sta- of loopruimte ontstaat. Daarnaast kan een dakkapel extra lichtinval bieden door middel van ramen die in het ontwerp zijn opgenomen.

Verschillende soorten dakkapellen

Er zijn verschillende soorten dakkapellen beschikbaar, waaronder houten, kunststof en prefab dakkapellen. Elk type heeft zijn eigen voor- en nadelen, zoals kosten, duurzaamheid, onderhoudsvereisten en esthetiek..

Deskundig advies

Het installeren van een dakkapel vereist zorgvuldige planning en constructie, om ervoor te zorgen dat de dakkapel structureel sterk is en goed geïntegreerd is in het bestaande dak. Het is raadzaam om een ervaren professional in te schakelen voor het ontwerp en de installatie van een dakkapel.

Er zijn veel voordelen verbonden aan het installeren van een dakkapel, waaronder het creëren van extra ruimte en licht, het verbeteren van de waarde van uw huis en het toevoegen van esthetische waarde aan de buitenkant van uw huis. Het kan ook helpen om de energie-efficiëntie van uw huis te verbeteren, omdat er meer natuurlijk licht in de ruimte komt en er minder kunstmatig licht nodig is.

Neem contact op

Onze diensten omvatten ook het plaatsen van  uw dakkapel door gekwalificeerde professionals. Als u nu op zoek bent naar een dakkapel voor uw woning dan staat ons team voor u klaar om u te helpen de juiste beslissing te nemen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Stel uw vraag aan onze specialisten