+31 88 130 3600 contact@adviesopmaat.nl
R

Vergelijk gratis offertes

R

Betrouwbare vakmannen

R

Onafhankelijk advies

R

Meer dan 10 jaar ervaring

Cv-ketels

informatie, advies en offertes

Cv-ketel

Een CV ketel is een apparaat dat wordt gebruikt voor centrale verwarming en warm water in huizen en gebouwen. “CV” staat voor “centrale verwarming”. Het apparaat werkt door water te verwarmen dat door radiatoren of vloerverwarmingssystemen stroomt om de omgeving te verwarmen.

CV-ketels op gas of elektra

Moderne CV ketels werken meestal op gas of elektriciteit en hebben een ingebouwde thermostaat om de temperatuur te regelen. Gasgestookte ketels zijn momenteel het meest populair vanwege hun efficiëntie en lage kosten, maar er zijn ook andere soorten CV-ketels, zoals biomassaketels die brandstof gebruiken zoals houtsnippers of pellets.

Deskundig advies

CV-ketels zijn verkrijgbaar in verschillende maten en capaciteiten, afhankelijk van de grootte van het gebouw en het vereiste warmwaterverbruik. Het is belangrijk om de juiste grootte en capaciteit van de CV-ketel te kiezen om de optimale prestaties en energie-efficiëntie te garanderen.
Onderhoud en regelmatige controles van de CV-ketel zijn ook belangrijk om de veiligheid en de efficiëntie te garanderen en om storingen en problemen te voorkomen. Het is raadzaam om regelmatig een erkende installateur te laten controleren en onderhouden.

Neem contact op

Onze diensten omvatten ook de installatie  door gekwalificeerde professionals en het bieden van service en onderhoud om ervoor te zorgen dat uw CV efficiënt blijft werken en goed onderhouden blijft. Of u nu op zoek bent naar een CV-ketel voor uw woning of bedrijfspand, ons team staat voor u klaar om u te helpen de juiste beslissing te nemen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe we u kunnen helpen.

Stel uw vraag aan onze specialisten