+31 88 130 3600 contact@adviesopmaat.nl
R

Vergelijk gratis offertes

R

Betrouwbare vakmannen

R

Onafhankelijk advies

R

Meer dan 10 jaar ervaring

Krijg vrijblijvend advies!

Ik wil graag teruggebeld worden

Alarmsystemen

Een alarmsysteem kan een belangrijke investering zijn om uw huis, bedrijfspand of winkel te beveiligen. Bij Advies op Maat werken we samen met betrouwbare partners om u de beste beveiligingsoplossingen te bieden op basis van uw specifieke behoeften.

Het Belang van Veiligheid

Veiligheid vormt de kern van een welvarend en vredig leven. Of u nu denkt aan de bescherming van uw dierbaren, uw eigendommen of uzelf, het nemen van proactieve stappen is essentieel. Bij AdviesOpMaat.nl begrijpen we dat elk huis en elk bedrijf uniek is, en daarom bieden wij advies op maat om ervoor te zorgen dat uw beveiligingsoplossingen perfect aansluiten op uw situatie.

Er zijn verschillende wegen die leiden naar een veiliger leef- en werkomgeving. Ons deskundig team erkent dat een compleet beveiligingsplan verschillende lagen moet omvatten. Een goede start is het installeren van een geavanceerd deurbelsysteem dat niet alleen uw bezoekers verwelkomt, maar ook verdachte activiteiten detecteert.

Daarnaast zijn camerasystemen een waardevolle toevoeging aan uw beveiligingsarsenaal. Met de nieuwste technologieën kunt u real-time toezicht houden op uw eigendommen, waar u ook bent. Dit biedt niet alleen een afschrikkend effect, maar geeft ook de mogelijkheid om snel te reageren in geval van ongewenste gebeurtenissen.

Last but not least spelen degelijke sloten een cruciale rol bij het beschermen van uw huis of bedrijfspand. Onze adviseurs helpen u bij het kiezen van sloten die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en passen bij uw specifieke behoeften.

Alarmsysteem huren of kopen?

Het is mogelijk om een alarmsysteem te huren in plaats van er een te kopen. Er zijn verschillende redenen waarom iemand er voor zou kiezen om een alarmsysteem te huren. Het huren van een alarmsysteem kan voordeliger zijn dan kopen omdat je niet de volledige kosten hoeft te betalen. Dit kan handig zijn als je een beperkte budget hebt of als je geen grote investeringen wilt doen.

Het is belangrijk om de kosten, voorwaarden en verplichtingen van het huurcontract zorgvuldig te overwegen voordat je beslist om een alarmsysteem te huren.

Het kan ook nuttig zijn om verschillende aanbieders te vergelijken en advies in te winnen bij een beveiligingsprofessional om ervoor te zorgen dat het gehuurde alarmsysteem aan je specifieke behoeften voldoet.

Vraag een GRATIS adviesgesprek aan. één van onze specialisten inventariseert al uw wensen en behoeften en brengt een advies uit

Voordelen alarmsysteem huren:

(Klik op de “+” om uit te klappen)

Lagere initiële kosten

In plaats van de volledige kosten van het alarmsysteem upfront te betalen, kun je ervoor kiezen om een maandelijkse huurprijs te betalen. Dit kan financieel voordelig zijn als je niet direct grote uitgaven wilt doen.

Professionele installatie en onderhoud

Bij het huren van een alarmsysteem wordt doorgaans professionele installatie en onderhoud verzorgd door de verhuurder. Dit betekent dat je kunt profiteren van de expertise en ervaring van een beveiligingsbedrijf, waardoor je zeker kunt zijn van een correcte installatie en betrouwbare werking van het systeem.

Flexibiliteit en schaalbaarheid

Als je in de toekomst je beveiligingsbehoeften wilt wijzigen, kan het huren van een alarmsysteem voordelig zijn. Je kunt het systeem eenvoudig upgraden, downgraden of aanpassen aan je veranderende behoeften, zonder grote investeringen te doen of vast te zitten aan verouderde technologie.

Ondersteuning en service

Als je een alarmsysteem huurt, krijg je vaak technische ondersteuning en service van de verhuurder. Dit kan handig zijn als je problemen ondervindt met het systeem of vragen hebt over het gebruik ervan.

Nadelen alarmsysteem huren:

(Klik op de “+” om uit te klappen)

Langetermijnkosten

Hoewel de initiële kosten lager kunnen zijn bij het huren van een alarmsysteem, kunnen de cumulatieve maandelijkse huurkosten op lange termijn hoger uitvallen dan de aanschafkosten van een alarmsysteem. Het is belangrijk om de totale kosten over de levensduur van het huurcontract te evalueren.

Beperkte eigendom en controle

Bij het huren van een alarmsysteem blijft het systeem eigendom van de verhuurder. Dit betekent dat je beperkte controle hebt over het systeem en mogelijk gebonden bent aan de voorwaarden van het huurcontract.

Mogelijke contractuele verplichtingen

Bij het huren van een alarmsysteem is er vaak een contract betrokken. Het is belangrijk om de voorwaarden en verplichtingen van het contract zorgvuldig door te nemen voordat je akkoord gaat, inclusief eventuele beëindigingskosten of -termijnen.

Wilt u iemand spreken?

Neem dan contact op

U krijgt één van onze specialisten aan de lijn die al uw vragen kan beantwoorden

 

088 - 130 3600

Verschillende soorten alarmsystemen

Er zijn verschillende soorten alarmsystemen beschikbaar, waaronder draadloze alarmsystemen, bekabelde alarmsystemen, hybride alarmsystemen en zelfstandige alarmsystemen. Elk type systeem heeft zijn eigen voor- en nadelen. Draadloze alarmsystemen zijn gemakkelijk te installeren en te onderhouden, terwijl bekabelde systemen zeer betrouwbaar zijn. Hybride systemen combineren de voordelen van draadloze en bekabelde systemen. Zelfstandige alarmsystemen zijn handig voor kleine woningen of winkels, omdat ze geen aansluiting op een centraal alarmsysteem vereisen.

Draadloze alarmsysteem

Wat is een draadloze alarmsysteem?

Een draadloos alarmsysteem is een beveiligingssysteem dat zonder bekabeling werkt. In plaats van dat alle componenten (producten) met elkaar verbonden zijn via fysieke draden, communiceren de apparaten draadloos met elkaar via radiogolven, infrarood signalen of andere draadloze technologieën. Een draadloos systeem biedt verschillende voordelen, zoals eenvoudige installatie zonder het leggen van bekabeling, flexibiliteit bij het plaatsen van de componenten en de mogelijkheid om het systeem indien nodig uit te breiden. Het kan worden gebruikt voor de beveiliging van woningen, kantoren, winkels en andere gebouwen.

Vraag een GRATIS adviesgesprek aan. één van onze specialisten inventariseert al uw wensen en behoeften en brengt een advies uit

Voordelen van een draadloze alarmsysteem:

(Klik op de “+” om uit te klappen)

Eenvoudige installatie

Een draadloos alarmsysteem vereist geen complexe bekabeling zoals traditionele bekabelde systemen. Dit maakt de installatie veel eenvoudiger en sneller. Je hoeft geen gaten in muren te boren of draden te trekken, wat handig is als je bijvoorbeeld in een gehuurd huis woont of als de muren al gestuct en geverfd zijn.

Flexibiliteit en aanpasbaarheid

Draadloze alarmsystemen bieden meer flexibiliteit bij het plaatsen van componenten. Je kunt de sensoren, bedieningspanelen en sirenes eenvoudig verplaatsen en opnieuw configureren als je de indeling van je huis wilt veranderen of als je het systeem wilt uitbreiden.

Betrouwbaarheid

Moderne draadloze alarmsystemen maken gebruik van geavanceerde technologieën die betrouwbare communicatie en detectie bieden. Ze zijn minder gevoelig voor storingen en interferentie, waardoor de kans op valse alarmen wordt verminderd.  

Meldingen en toegang op afstand

Draadloze alarmsystemen kunnen verbinding maken met je smartphone of andere mobiele apparaten. Hierdoor kun je meldingen ontvangen wanneer het alarmsysteem wordt geactiveerd, waar je ook bent. Je kunt het systeem ook op afstand bedienen en status updates ontvangen op je Smartphone.

Uitbreidbaarheid

Een draadloos alarmsysteem kan gemakken worden uitgebreid met extra componenten, zoals extra sensoren, camera’s of rookmelders. Dit geeft je de mogelijkheid om het beveiligingsniveau aan te passen aan je specifieke behoeften.

Esthetiek

Omdat er geen zichtbare draden zijn, ziet een draadloos alarmsysteem er vaak esthetische aantrekkelijker uit. Het interfereert niet met het interieurontwerp van je huis en kan discreet worden geplaatst.

Nadelen van een draadloze alarmsysteem:

(Klik op de “+” om uit te klappen)

Signaalinterferentie

Draadloze alarmsystemen gebruiken radiogolven of andere draadloze technologieën om te communiceren. In sommige gevallen kunnen deze signalen worden vestoord door andere elektronische apparaten in de buurt, zoals draadloze routers, magnetrons of elektronische apparaten. Dit kan leiden tot signaalstoringen of verminderende prestaties van het systeem.

Beperkte signaalbereik

Het signaalbereik van draadloze alarmsystemen kan beperkt zijn, vooral als er obstakels zoals dikke muren of betonnen structuren tussen de componenten zijn. Dit kan de flexibiliteit bij het plaatsen van de componenten beperken en kan resulteren in verminderde betrouwbaarheid van systemen. Het is daarom heel belangrijk om er zeker van te zijn welke systemen geschikt zijn voor uw situatie.

Batterijafhankelijkheid

Draadloze apparaten in het alarmsysteem, zoals sensoren en bedieningspanelen, werken op batterijen. Dit betekent dat je regelmatig de batterijen moet controleren en vervangen om ervoor te zorgen dat het systeem goed blijft functioneren. Het vergeten van het vervangen van batterijen kan leiden tot storingen in het systeem en verminderde beveiliging.

Mogelijkheid van hacking

Omdat draadloze alarmsystemen gebruik maken van draadloze communicatie, bestaat er een theoretische mogelijkheid dat kwaadwillenede personen proberen het systeem te hacken. Hoewel moderne draadloze alarmsystemen beveiligingsfuncties hebben om dit risico te minimaliseren zijn er verouderde systemen die niet onderhouden zijn en waar dit kan voorkomen.

Kosten

Draadloze alarmsystemen zijn vaak voordeliger dan bekabelde systemen voor zowel het aanschaffen en voor de arbeidskosten om een systeem werkend te krijgen. De kosten kunnen oplopen als de voorkeur uitgaat naar een systeem met allerlei uitbreidingen zoals een deurbel met camera om te kunnen spreken met personen die bij u voor de deur staan, binnen- en buitencamera’s om live te kunnen kijken, luisteren en meldingen ontvangen van bewegingen in de tuin of domotica oplossingen waarbij de mogelijkheid bestaat om verlichting op afstand te bedienen.  Wij werken samen met partners die het mogelijk maken om al deze mogelijkheden in één applicatie te kunnen gebruiken.

Bekabelde alarmsysteem

Wat is een bekabelde alarmsysteem?

Een bekabeld alarmsysteem is een beveiligingssysteem waarbij alle componenten met elkaar verbonden zijn via fysieke draden. In tegenstelling tot draadloze alarmsystemen waarbij draadloze communicatie wordt gebruikt, maakt een bekabeld alarmsysteem gebruik van bedrading om gegevens en signalen tussen verschillende componenten te brengen.

Hoewel bekabelde alarmsystemen enkele voordelen bieden, moeten ook de installatiekosten en de beperkte flexibiliteit bij het verplaatsen van componenten in overweging worden genomen. Het is belangrijk om de specifieke behoeften en vereisten van je huis of gebouw te evalueren voordat je een keuze maakt tussen bekabelde en draadloze alarmsystemen.

Vraag een GRATIS adviesgesprek aan. één van onze specialisten inventariseert al uw wensen en behoeften en brengt een advies uit

Voordelen van een bekabelde alarmsysteem:

(Klik op de “+” om uit te klappen)

Betrouwbaarheid

Bekabelde alarmsystemen hebben over het algemeen een hogere betrouwbaarheid dan draadloze systemen. Omdat de componenten fysiek met elkaar verbonden zijn via bekabeling, is er minder kans op signaalstoringen of interferentie. Dit zorgt voor een stabiele en consistente communicatie tussen de sensoren, bedieningspanelen en andere componenten van het systeem.

Geen batterijafhankelijkheid

In tegenstelling tot draadloze systemen, die afhankelijk zijn van baterijen, werken bekabelde alarmsystemen op voeding van het elektriciteitsnet. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over het regelmatig vervangen van baterijen en loop je niet het risico dat het systeem uitvalt vanwege lege batterijen.

Minder gevoelig voor hacking

Aangezien bekabelde alarmsystemen geen draadloze communicatie gebruiken, zijn ze over het algemeen minder vatbaar voor externe hacking pogingen. De fysieke bekabeling maakt het moeilijker voor kwaadwillende personen om de communicatie te onderscheppen of te manipuleren.

Meldingen en toegang op afstand

Draadloze alarmsystemen kunnen verbinding maken met je smartphone of andere mobiele apparaten. Hierdoor kun je meldingen ontvangen wanneer het alarmsysteem wordt geactiveerd, waar je ook bent. Je kunt het systeem ook op afstand bedienen en status updates ontvangen op je Smartphone.

Uitbreidbaarheid en schaalbaarheid

Bekabelde systemen bieden flexibiliteit bij het uitbreiden van het systeem. Je kunt eenvoudig extra bekabelde sensoren toevoegen op verschillende locaties in je huis of gebouw, zonder je zorgen te maken over signaalbereik of interferentie.

Langere levensduur

Bekabelde componenten hebben doorgaans een langere levensduur dan draadloze componenten. Omdat ze geen baterijen nodig hebben en minder blootgesteld zijn aan omgevingsfactoren, kunnen bekabelde systemen sensoren en andere apparaten langer meegaan voordat ze moeten worden vervangen.

Lagere kans op valse alarmen

Door de betrouwbaarheid en stabiliteit van bekabelde verbindingen is de kans op valse alarmen, veroorzaakt door storingen of interferentie, over het algemeen lager dan bij draadloze systemen. Dit zorgt voor minder ongemak en kosten in verband met onnodige reacties van beveiligingsdiensten.

Nadelen van een bekabelde alarmsysteem:

(Klik op de “+” om uit te klappen)

Installatiecomplexiteit

Het installeren van een bekabeld alarmsysteem kan arbeidsintensiever en complexer zijn dan het installeren van een draadloos systeem. Het vereist het leggen van bekabeling door muren, vloeren en plafonds, wat extra tijd en moeite kan kosten. Dit kan vooral uitdagend zijn als je het alarmsysteem wilt installeren in een bestaand gebouw waar bekabeling niet al aanwezig is.

Beperkte flexibiliteit

Bekabelde alarmsystemen bieden minder flexibiliteit bij het verplaatsen of toevoegen van componenten. Eenmaal geïnstalleerd, is het moeilijker om sensoren, bedieningspanelen of andere componenten te verplaatsen naar een andere locatie zonder extra bedrading aan te leggen. Dit kan een beperking zijn als je in de toekomst wijzigingen in de indeling van je huis of gebouw wilt aanbrengen.

Kosten en complexiteit van onderhoud

Als er een storing optreedt in een bekabeld alarmsysteem, kan het opsporen en verhelpen van het probleem complexer zijn dan bij een draadloos systeem. Het kan ook duurder zijn om professionele technici in te huren voor onderhoud en reparaties, omdat ze mogelijk moeten werken met bekabeling in muren en andere lastig bereikbare plaatsen.

Beperkte uitbreidingsmogelijkheden

Het toevoegen van extra componenten aan een bekabeld alarmsysteem kan beperkt zijn door de beschikbare bekabeling. Als je bijvoorbeeld nieuwe sensoren wilt toevoegen op plaatsen waar geen bekabeling is geïnstalleerd, kan dit extra kosten en moeite met zich meebrengen voor het aanleggen van nieuwe bekabeling.

Beperkte back-up opties

In geval van stroomuitval kan een bekabeld alarmsysteem afhankelijk zijn van een back-upvoeding, zoals een batterij of een generator, om te blijven functioneren. Dit kan extra kosten met zich meebrengen voor de installatie en het onderhoud van de back-upvoorzieningen.

Hybride alarmsysteem

Wat is een hybride alarmsysteem?

Een hybride alarmsysteem is een beveiligingssysteem dat zowel bekabelde als draadloze componenten combineert. Het is een combinatie van de eigenschappen en functionaliteiten van zowel bekabelde als draadloze alarmsystemen. Bij een hybride alarmsysteem kunnen bepaalde componenten, zoals sensoren, bedieningspanelen en sirenes, bekabeld zijn, terwijl andere componenten draadloos zijn. Hierdoor profiteert het systeem van zowel de betrouwbaarheid en stabiliteit van bekabelde verbindingen als de flexibiliteit en eenvoudige installatie van draadloze technologieën.

Vraag een GRATIS adviesgesprek aan. één van onze specialisten inventariseert al uw wensen en behoeften en brengt een advies uit

Voordelen van een hybride alarmsysteem:

(Klik op de “+” om uit te klappen)

Flexibiliteit bij installatie

Het gebruik van draadloze componenten in een hybride systeem biedt flexibiliteit bij het plaatsen en verplaatsen van apparaten. Het is niet nodig om bekabeling aan te leggen, waardoor sensoren en andere componenten eenvoudig kunnen worden geplaatst waar ze het meest effectief zijn.

Betrouwbaarheid van bekabelde componenten

Door bekabelde componenten te gebruiken, zoals bedieningspanelen en sirenes, profiteert het systeem van de betrouwbaarheid en stabiliteit van bekabelde verbindingen. Dit minimaliseert het risico op signaalinterferentie en zorgt voor consistente prestaties.

Uitbreidingsmogelijkheden

Hybride systemen kunnen gemakkelijk worden uitgebreid door zowel bekabelde als draadloze componenten toe te voegen. Dit maakt het mogelijk om het beveiligingssysteem aan te passen aan veranderende behoeften en omstandigheden.

Veiligheidsniveaus

Met een hybride alarmsysteem kun je verschillende niveaus van beveiliging implementeren. Je kunt bijvoorbeeld belangrijke ingangen en gevoelige gebieden bekabeld beveiligen, terwijl je draadloze sensoren gebruikt voor minder kritieke zones.

Compatibiliteit met bestaande infrastructuur

Als je al een bekabeld alarmsysteem hebt geïnstalleerd, kun je dit upgraden naar een hybride systeem door draadloze componenten toe te voegen. Dit maakt gebruik van de bestaande bekabeling en vermindert de kosten en de installatietijd.

Nadelen van een hybride alarmsysteem:

(Klik op de “+” om uit te klappen)

Complexiteit van installatie

Het installeren van een hybride alarmsysteem kan complexer zijn dan het installeren van een puur bekabeld of puur draadloos systeem. Het vereist zowel bekabeling als draadloze configuraties, wat extra tijd en kennis kan vergen. Het is mogelijk dat je een professionele beveiligingsinstallateur nodig hebt om het systeem correct te installeren en configureren.

Mogelijke signaalinterferentie

Hoewel draadloze componenten flexibiliteit bieden bij de plaatsing, kunnen ze gevoeliger zijn voor signaalinterferentie in vergelijking met bekabelde componenten. Dit kan leiden tot storingen of verminderde betrouwbaarheid van het alarmsysteem. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat draadloze componenten op de juiste manier worden geplaatst en geconfigureerd om dit risico te minimaliseren.

Afhankelijkheid van batterijen

Aangezien hybride systemen zowel bekabelde als draadloze componenten bevatten, kan het nodig zijn om batterijen te gebruiken voor de voeding van draadloze apparaten, zoals sensoren. Dit betekent dat de batterijen regelmatig moeten worden gecontroleerd en vervangen om ervoor te zorgen dat de draadloze componenten correct blijven functioneren. Batterijuitval kan leiden tot gedeeltelijke of volledige uitval van draadloze apparaten.

Mogelijke compatibiliteitsproblemen

Bij het combineren van bekabelde en draadloze componenten in een hybride systeem is het belangrijk om ervoor te zorgen dat alle apparaten compatibel zijn en goed samenwerken. Incompatibiliteiten tussen componenten kunnen leiden tot functionele problemen of verminderde prestaties van het alarmsysteem.

Onderhoud en beheer

Het beheer en onderhoud van een hybride alarmsysteem kan iets gecompliceerder zijn dan bij een puur bekabeld of draadloos systeem. Het vereist mogelijk kennis van zowel bekabelde als draadloze technologieën, evenals monitoring van zowel bekabelde als draadloze componenten om ervoor te zorgen dat ze goed functioneren.

Deskundig Advies

Voelt u soms bezorgdheid over de veiligheid van uw huis/winkel/bedrijfspand? Laat ons u uitdagen om een stap vooruit te zetten in beveiliging. Wij bieden een kosteloos adviesgesprek aan waarin wij u persoonlijk laat zien hoe u uw beveiliging kunt verbeteren en potentiële risico’s kunt verminderen.

Alles onder één dak

Onze deskundige adviseurs kunnen u helpen bij het kiezen van het juiste type alarmsysteem voor uw specifieke situatie. We bieden ook diensten aan voor de installatie van uw alarmsysteem. Onze installateurs zijn getraind en gecertificeerd om uw alarmsysteem professioneel te installeren, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw beveiligingssysteem goed werkt.

Een goed alarmsysteem kan u helpen om uw eigendommen te beschermen tegen diefstal en vandalisme. Het kan u ook gemoedsrust geven, wetende dat u en uw bezittingen veilig zijn. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze alarmsystemen en beveiligingsoplossingen. Onze deskundige adviseurs staan altijd klaar om u te helpen bij het vinden van de beste oplossing voor uw behoeften.

GRATIS beveiligingscheck

Vraag nu de Gratis beveiligingscheck aan T.W.V. € 249,-. Wij inspecteren de zwakke en sterke punten van uw huis/winkel/bedrijfspand en brengen dit in kaart voor u. Op basis van de uitkomst krijgt u een vrijblijvend advies.

(actie geldig tot 31/08/2023)

Advies Op Maat
5.0
Gebaseerd op 26 beoordelingen
powered by Google
Frank BeijaardFrank Beijaard
14:01 19 May 22
Top Service, Goed gesprek en word super meegedacht in de situatie en daar een mooi pakket voor samengesteld wat helemaal aan onze eisen voldoet !
Lita NagessersingLita Nagessersing
20:36 18 May 22
Oog voor de klant, ervaren ondernemer, prima advies. Zeker aan te raden.
Suat DeliceSuat Delice
19:07 18 May 22
Advies op maat een bedrijf waar de klant en wens centraal staat. Klant vriendelijk, deskundige advies op maat. Kwaliteit product, betaalbaar. Perfecte service en top begeleiding.
mezumezu
19:00 18 May 22
Top service, afspraak gemaakt op locatie duidelijke uitleg gekregen. In korte tijd pand met camera systemen geupgrade
js_loader

Alarmsystemen: Gecertificeerde partners

Bij Advies op Maat bieden we deskundig advies over alarmsystemen voor zowel woningen als bedrijfspanden. We werken samen met gecertificeerde leveranciers om onze klanten de beste beveiligingsoplossingen te bieden die passen bij hun specifieke behoeften en budget.

Onze ervaren adviseurs zullen uw persoonlijke situatie beoordelen en aanbevelingen doen op basis van factoren zoals de grootte en indeling van uw huis of bedrijfspand, uw budget en uw voorkeuren voor beveiligingsfuncties. 

We bieden een breed scala aan alarmsystemen, waaronder draadloze systemen, bedrade systemen, en slimme systemen met geavanceerde functies zoals bewegingsdetectie, glasbreukdetectie, en toegangscontrole. We zullen uitleggen wat de voor- en nadelen zijn van elke optie en u helpen bij het kiezen van het beste systeem voor uw behoeften.

Gratis beveiligingscheck op locatie. Meld u hieronder aan!

Geldig tot 31/12/2023

Bent u op zoek naar gemoedsrust en een gevoel van veiligheid in uw woning, bedrijfspand of winkel? Wij bij Advies op Maat hebben een speciaal aanbod voor nieuwe klanten, dat u niet wilt missen!

Wij bieden u een gratis beveiligingscheck aan, ter waarde van maar liefst € 249,-. Ons deskundige team staat voor u klaar om uw locatie grondig te inspecteren op zwakke en sterke punten met betrekking tot beveiliging. We hanteren een uitgebreide checklist die we volledig nalopen, zodat we een volledig beeld krijgen van de huidige beveiligingssituatie.

Tijdens de afspraak voeren we de beveiligingscheck uit en bespreken we direct de resultaten met u. We nemen de tijd om het rapport grondig met u door te nemen en u te voorzien van een advies op maat. We begrijpen dat elke ruimte uniek is en andere beveiligingsbehoeften heeft. Daarom zorgen we ervoor dat ons advies perfect aansluit op uw specifieke situatie.

Betaal niet te veel en beveilig niet te weinig

Het doel van onze beveiligingscheck is om u te voorzien van de juiste informatie, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen over uw beveiligingsmaatregelen. We willen voorkomen dat u investeert in beveiligingsoplossingen die mogelijk niet nodig zijn, maar ook dat uw ruimte niet adequaat beveiligd is.

Mis deze unieke kans niet om uw beveiliging naar een hoger niveau te tillen! Meld u vandaag nog aan voor onze gratis beveiligingscheck.

Nadat u het formulier heeft ingevuld nemen wij telefonisch contact met u op om u verder te informeren en een afspraak in te plannen.

Type pand

2 + 6 =

Vraag een offerte aan

Onze diensten omvatten ook de installatie van uw alarmsysteem door gekwalificeerde professionals en het bieden van service en onderhoud om ervoor te zorgen dat uw systeem efficiënt blijft werken en goed onderhouden blijft. Of u nu op zoek bent naar een alarmsysteem voor uw woning of bedrijfspand, ons team staat voor u klaar om u te helpen de juiste beslissing te nemen. Vraag gerust een offerte.

Stel uw vraag aan onze specialisten